TONJES HUD- OG KROPPSPLEIE

Tonje Løhre Belsås

HUDPLEIE

URTEPEEL

Perfekt for deg som sliter med urenheter, tørre partier, pigmentering, arr, porer eller ønsker en jevn hud med fin glød og mye fukt.

FRUKTSYRE

Reduserer linjer og rynker, pigmentering, urenheter og arr samtidig som den tilfører fukt. Nakke- og skuldermassasje er inkludert.

DE-OX C-VITAMIN

En kombinasjon av 3 forskjellige typer c-vitamin. Inneholder rens, serum, gummimaske og avsluttende massasje. Gir masse glød, fukt og spenst. Passer for alle hudtyper og er perfekt om sommeren da den beskytter cellene mot solskade.

Skjermbilde 2022-05-31 kl. 15.57.51.png

BABOR

Eksklusiv

Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet og glød. I denne behandlingen brukes det en spesialmaske og fem eksklusive ampulleserum som strammer opp, glatter ut linjer og gir varig fukt til huden. Nakke- og skuldermassasje er inkludert.

face-treatments.jpg

Klassisk

BABOR

Inneholder rens, maske som øker blodsirkulasjonen, enzympeelingmaske med varme kluter, nakke- og skuldermassasje, ampulleserum og avsluttende maske tilpasset din hudtype.

BIOLINE

Klassisk

Inneholder rens, toner, peeling, skrubb, utklemming ved behov, maske, nakke- og skuldermassasje og avsluttende serum og krem. 

kathrine-green-1.jpg
img-Face-Massage-Close-up-Of-You-2717968

LYMFEDRENASJE

Skiller ut avfallstoffer, øker blodsirkulasjonen, reduserer cellulitter og strammer opp huden. Til ansikt er det inkludert rens, peeling, utklemming og ansiktskrem.

ANSIKT

KROPP

FOTPLEIE

Eksklusiv

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil/skalpell på hard hud og fotkrem. Inneholder peeling, fotmaske og avsluttende fotmassasje. 

Klassisk

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil/skalpell på hard hud og avsluttende fotkrem. 

Ekspress

Fotbad (fokus på negler eller hard hud)

footcare-img2.jpg

Neglelakk er inkludert i prisen. Ønsker du shellac koster det 300,- ekstra. Gi beskjed på forhånd om du ønsker vanlig neglelakk eller shellac.

VOKS

voksing

Hele ben + bikini

Rygg

Ansikt

Legger

Bikinilinje

Overleppe/bryn

VIPPER/BRYN

Image by Garin Chadwick

Vippebøy

Løfter og bøyer dine egne vipper. Varer i 6-8 uker. Farge er inkludert.

Farge/Form vipper og bryn

Farging og forming av bryn, og farging av vipper.

Farge/form bryn

Voks og pinsett brukes for å forme brynet. Farge blir tilpasset ditt ønske.

Brynslaminering

Brynene virker fyldigere og blir lettere å forme. Varer i ca. 6 uker.