PERSONALE

Svanhild Røhjell Haugan

Svanhild fremhever dine naturlige trekk med Contour Makeup. Hun er utdannet hos Long-Time-Liner i Oslo, og har jobbet med permanent makeup siden 2001.

Trine Beathe Sandø

Trine er en frisør som er engasjert i faget og nye trender. Hun liker utfordringer og make-over, og driver også med hair extentions. Trine har jobbet i frisørfaget i over 14 år. Hun ønsker at alle får en behagelig opplevelse på hennes behandlinger.

Karin Eidskrem Berg

Karin har drevet Topp Til Tå siden 1993. Hun drev salongen i Trondheim fram til 1999. I 2000 startet hun Topp Til Tå på Melhus. Hun har det meste innen hud- fot og kroppsbehandling. Hennes erfaring og kompetanse er din trygghet.

Jamila Salim Saeed

Jamila er utdannet sykepleier og har tatt videreutdanning for å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er opptatt av å yte sitt beste og fokuserer på å oppfylle sine kunders ønsker. I arbeidet hun gjør, ønsker hun å gå for et naturlig resultat, men vil alltid oppfylle kunders ønsker.

Tonje Løhre Belsås

Tonje er uteksaminert fra Sørlandets Hudpleieskole. Hun tilbyr blant annet hudpleie, massasje, fotpleie, shellac/manikyr, vippebøy, forming av bryn og voksing. 

Nermin Sharafani

Nermin er utdannet negledesigner. Hun tilbyr gelenegler, forsterkning og shellac/manikyr. Hun er også utdannet vippetekniker, der hun legger både volum og klassisk.

©️ 2019 Topp Til Tå
Melhusveien 436, 7224 Melhus

Tlf: 72 85 33 43